Czym są wersje robocze dokumentów?
W sekcji Robocze znajdziesz wszystkie dokumenty, których przygotowanie rozpoczęto, ale nie zostały jeszcze wysłane do odbiorców.
Dopóki dokument znajduje się w sekcji roboczej, możesz w dowolnym momencie dokończyć jego edycję i wysłać go do podpisania lub usunąć go, jeśli nie jest już potrzebny.
Jak edytować lub usunąć wersję roboczą?
- Zaloguj się na swoje konto Autenti.

- W menu po lewej stronie przejdź do zakładki Robocze.

- Odnajdź dokument na liście:
- Aby kontynuować pracę - kliknij przycisk Edytuj.
- Aby skasować dokument - kliknij ikonę kosza.

⚠️ Ważne - czas przechowywania:
Wersje robocze dokumentów są przechowywane na platformie przez 30 dni. Po upływie tego czasu zostają trwale i bezpowrotnie usunięte.
Aby ocenić ten artykuł, kliknij TUTAJ. Każdy komentarz jest dla nas bardzo cenny. Dziękujemy!