Przejdź do treści
Polski
  • Brak sugerowanych wyników, ponieważ pole wyszukiwania jest puste.

Jak usunąć użytkownika z konta firmowego?

Usuń konto użytkownika, gdy dana osoba odchodzi z firmy lub nie potrzebuje już dostępu do platformy.

Ważne: Aby usunąć użytkownika o typie konta Pracownik, musisz posiadać rolę Super Administratora lub Administratora. 

Instrukcja krok po kroku

  1. Przejdź do Ustawień
    Zaloguj się do swojego konta, kliknij menu rozwijane w prawym górnym rogu ekranu i wybierz Ustawienia.
  2. Otwórz sekcję Użytkownicy
    W menu po lewej stronie wybierz zakładkę Użytkownicy.
  3. Wybierz użytkownika do usunięcia
    Odnajdź właściwego użytkownika na liście, kliknij menu opcji obok jego danych i wybierz Usuń użytkownika.
  4. Potwierdź usunięcie w aplikacji i wiadomości e-mail
    W oknie potwierdzenia kliknij Usuń konto. System wyśle wiadomość z linkiem  potwierdzającym na Twój adres e-mail. Otwórz wiadomość i kliknij w link, aby dokończyć proces.

Uwaga: Link potwierdzający jest ważny przez 15 minut. Po tym czasie wygaśnie i konieczne będzie ponowne zlecenie usunięcia. 

Ważna informacja: Usunięcie konta jest nieodwracalne. Po zatwierdzeniu procesu usunięty użytkownik nie może zostać przywrócony.

Aby ocenić ten artykuł, kliknij TUTAJ. Każdy komentarz jest dla nas bardzo cenny. Dziękujemy!