Opłaciłem zamówienie. Kiedy plan zostanie zmieniony?
Twój plan zostanie zaktualizowany automatycznie od razu po zaksięgowaniu wpłaty na naszym koncie.
Zazwyczaj zaksięgowanie płatności następuje tego samego dnia lub w najbliższym dniu roboczym (w zależności od wybranej metody płatności i sesji bankowych).
Ważne: Plan zostanie przypisany do Twojego konta automatycznie, o ile podczas zakupu zaznaczysz opcję „Przypisz miejsce do mojego konta”. Jeśli kupujesz plan dla innego użytkownika, pozostaw tę opcję odznaczoną.
Co dzieje się po zaksięgowaniu wpłaty?
- Natychmiastowy dostęp: Nowe limity oraz funkcje wyższego planu zostaną od razu odblokowane na Twoim koncie.
- Faktura VAT: Faktura zostanie wystawiona niezwłocznie po zaksięgowaniu środków na naszym koncie i prześlana na Twój adres e-mail.
Jeśli wykupiłeś subskrypcję obejmującą kilka miejsc, zapoznaj się z artykułem: [Jak zarządzać subskrypcjami w eSign Studio?], aby dowiedzieć się, jak przypisać miejsca do użytkowników.
Aby ocenić ten artykuł, kliknij TUTAJ. Każdy komentarz jest dla nas bardzo cenny. Dziękujemy!
